chelsea fotboll tårtdekoration

De flesta fotbollsfans älskar saker med deras lag på. Det kan vara deras logga, spelartröjor eller något annat med lagets färger. Här tar vi en titt på vad det finns att köpa för dig som är chelseafan. Du kommer hitta produktinformation om spelartröjor, fotbollar och till och med tårtdekorationer. Nu kör vi.

Fotbollströjor

Chelsea FC är en fotbollsklubb från sydvästra London i England. De spelar i Premier League. Chelsea har vunnit den engelska ligan fem gånger, senaste var säsongen 2014/2015. De vann Champions League både 2012 och mer nyligen 2021.

Laget är känt för att vara snabbt och bra på att kontrollera bollen för att göra mål. De har en riktigt fin fotbollströja som spelarna bär på hemmamatcher. Tröjan är kortärmad, har ett särskilt tyg som hjälper spelarna att inte bli för varma och den har såklart lagets symbol på bröstet. Den liknar tröjan de har på bortamatcher och har också tyg som andas så du slipper svettas på matcherna ifrån tv-soffan.

Hemmatröjan ser ut såhär:

chelsea hemmatröja

Bortatröjan ser ut såhär:

chelsea bortatröja

Chelsea Fotbollar

Om du är ett fan av Chelsea FC och får en Chelsea-boll, är det jättekul. När du håller i bollen, känns det som om du är en del av laget. Du kan tänka på alla matcher och spelare som du gillar. Att spela med bollen gör att du känner dig närmare ditt favoritlag. Det är som en speciell present för dig som verkligen gillar Chelsea.

Du kan köpa Chelsea-bollar på flera ställen. Först kan du kolla i sportaffärer, både i din stad och online. Många stora sportbutiker säljer fotbollsbollar från kända lag som Chelsea FC. En annan bra plats är Chelsea FC:s officiella butik eller deras webbshop. Där hittar du officiella bollar och annan merchandise. Du kan också kolla på stora onlinebutiker som Amazon eller eBay, där folk från hela världen säljer fotbollsprodukter. Kom ihåg att jämföra priser och kolla recensioner för att hitta en bra boll.

chelsea boll

Chelsea FC Tårtdekoration

Chelsea tårtdekoration är perfekt för fotbollsfans som verkligen gillar Chelsea FC, oavsett ålder ska tilläggas. Det är en sorts dekoration som du kan lägga på en tårta för att göra den speciell och visa ditt stöd för laget.

Dessa tårtdekorationer med fotbollstema kan vara små figurer av spelare, Chelsea-logon eller fotbollar i lagets färger till exempel. Du kan vanligtvis hitta dem i butiker som säljer baktillbehör eller på nätet. De är en rolig detalj för födelsedagar eller fotbollsfester allt ifrån ett 10års-kalas till en 50års fest för ett Chelsea fan. När du lägger Chelsea-dekorationer på tårtan, blir den en riktig höjdpunkt för festen och fotbollssnacket lär pågå in på småtimmarna om vilket lag som egentligen är bäst!

Av kasper

Kasper kan inte få nog av Chelsea FC, och han är förmodligen deras största svenska fan. Förutom att skriva om fotboll och laget, gillar han att själv lira i korpen och dricka en kall efter jobbet.